Webinars

iAM organiseert in 2021 opnieuw geaccrediteerde webinars: drie vakinhoudelijke, interactieve en ongesponsorde webinars van één uur. Experts uit het vak bespreken actuele en relevante thema's, en beantwoorden al je vragen. Deelname aan deze webinars is gratis voor onze abonnees! Niet-abonnees betalen € 18,50 per webinar. Accreditatie voor live deelname wordt aangevraagd bij de NVAM, NAPA, NVBMH en V&VN.

Via onderstaande pagina kun je je aanmelden voor de eerstkomende iAM webinars.

Webinararchief

Heb je een webinar gemist of wil je een eerder webinar nog eens terugzien? Dat kan! Alle iAM webinars die tot dusver hebben plaatsgevonden zijn terug te kijken in ons webinararchief.

Terugkijken webinars

Aanmelden webinars

Het kwetsbare brein
Woensdag 1 september 2021 | 20:30 - 21:30 uur

We worden steeds ouder, en we blijven langer actief omdat we steeds langer moeten/mogen werken. En dat is ook terug te zien bij onze patiënten. Toch dient zich hiermee een steeds groter wordend probleem aan. Na een operatie is er soms sprake van (tijdelijke) cognitieve achteruitgang. Dit heeft niet alleen impact op de patiënt en zijn directe omgeving maar ook op de maatschappij. Wat weten we over dit proces? En kunnen we er iets aan doen? Tijdens dit webinar gaat Marjolein Looije dieper in op het onderwerp 'het kwetsbare brein'.

Presentatie
Marjolein Looije, anesthesioloog bij het Amsterdam UMC, locatie AMC
Benedikt Van Loo, anesthesiemedewerker, SPS en redactielid van iAM (moderator)

Inschrijven

 

Het kwetsbare brein

Frailty
Woensdag 15 december 2021 | 20:30 - 21:30 uur

Spreker tijdens dit laatste iAM webinar van 2021 is Eric van Dongen, anesthesioloog in het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en gespecialiseerd in ouderengeneeskunde. Meer informatie over dit webinar volgt binnenkort. 

Presentatie
Eric van Dongen, anesthesioloog, Sint Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein
Benedikt Van Loo, anesthesiemedewerker, SPS en redactielid van iAM (moderator)

Inschrijven

Frailty