Webinars

iAM organiseert in 2023 opnieuw geaccrediteerde webinars: drie vakinhoudelijke, interactieve en ongesponsorde webinars van één uur. Experts uit het vak bespreken actuele en relevante thema's, en beantwoorden al je vragen. Deelname aan deze webinars is gratis voor onze abonnees! Niet-abonnees betalen € 25,- per webinar. Accreditatie voor live deelname wordt aangevraagd bij de NVAM, NAPA, NVBMH en V&VN.

Nog geen abonnee? Klik hier om een abonnement af te sluiten!

Webinararchief

Heb je een webinar gemist of wil je een eerder webinar nog eens terugzien? Dat kan! Alle iAM webinars die tot dusver hebben plaatsgevonden zijn voor abonnees van iAM terug te kijken in het webinararchief.

Terugkijken webinars

Aanmelden webinars

Hartklepafwijkingen bij niet-cardiale chirurgie: Wat nu?
Woensdag 11 oktober 2023 | 20:30 - 21:30 uur

Tijdens het iAM webinar op woensdag 11 oktober verzorgt Geertje Jansma, anesthesioloog in het UMCG met als aandachtsgebied (congenitale) thoraxanesthesiologie, een presentatie over de meest voorkomende hartklepafwijkingen bij niet-cardiale chirurgie en de anesthesiologische aandachtspunten die deze met zich meebrengen. Er wordt ingegaan op de cardiale anatomie en fysiologie, de pathofysiologische veranderingen bij hartklepafwijkingen en hoe hier peri-operatief anesthesiologisch mee om te gaan.

Presentatie
Geertje Jansma, anesthesioloog in het UMCG
Benedikt Van Loo, anesthesiemedewerker, SPS en redactielid van iAM (moderator)

Inschrijven

     

Hartafwijkingen